Quantcast

V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů

| redakce | tisk

Ve snaze nabídnout divákům novou a inovativní sportovní zábavu, Eurosport oznámil své partnerství s DR1 Racing, špičkovou mezinárodní sérií závodů dronů. Eurosport bude exkluzivním partnerem pro distribuci vysílání v 70 zemích světa v Evropě a v regionu Asie-Pacifik.

První přenos DR1 Invitational z Los Angeles bude vysílat Eurosport 1 v úterý 8. listopadu ve 23:00 SEČ.

V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů
▲ V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů

Závody dronů jsou soutěže v dálkovém ovládání bezpilotních letadel, které co nejrychleji překonávají komplex překážek. Eurosport tak naplňuje strategii představit divákům současný a moderní obsah a zaujmout široký okruh fanoušků nabídkou vzrušujících sportů na všech platformách.

Eurosport bude v příštím roce vysílat sérii tří závodů včetně DR1 Champions Series a DR1 Micro Series. Eurosport.com, nejnavštěvovanější sportovní webové stránky v Evropě, také představí Micro Events a videoobsah nejlepších záběrů a scén včetně rozhovorů s nejtalentovanějšími a nejodvážnějšími piloty na světě. Eurosport bude globálně poskytovat sublicence pro DR1 (s výjimkou USA).

V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů
▲ V listopadu odstartují na Eurosportu závody dronů

Hvězdy jako Američan Tommy „Ummagawd“ Tabajia, Luke „BanniUK“ Bannister z Velké Británie a Australan Chad „FinalGlideAUS“ Nowak patří mezi světové piloty, kteří dostávají závody dronů do nových výšin. V DR1 Champions Series se nejlepší piloti a týmy střetnou v boji o korunu mistra světa.

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „V Eurosportu věříme, že nové technologie - ať už je to virtuální realita nebo inovace v rámci rozvíjejících se sportů - více vtáhnou fanoušky do sportu. Bylo fascinující sledovat pokračující růst popularity eSportů a DR1 je vzrušujícím modelem jejich kombinace s tradičním charakterem sportovních soutěží. Těšíme se na spolupráci s DR1 a společně nabídneme divákům příležitost poznat tento vzrušující nový sport na všech platformách Eurosportu“.

Zakladatel DR1 Racing Brad Foxhoven: „Jsme nadšeni, že se tento vzrušující sport, který kombinuje Formuli 1, NASCAR a eSporty, dostane k tak širokému publiku, jaké má Eurosport. Eurosport ukázal skutečnou chuť do spolupráce vysíláním závodů dronů, ale sehraje také důležitou roli v růstu tohoto sportu prostřednictvím svých sociálních a digitálních platforem. Možnosti růstu závodů dronů jsou - z hlediska výkonů i inovací - nekonečné.“

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články