Quantcast

Další přelaďování na Skylinku? Hustler TV na novém TP

| redakce | tiskobrázek k článku: Další přelaďování na Skylinku? Hustler TV na novém TP

Zákazníky satelitní platformy Skylink zřejmě čeká další přeladění programů. Tentokrát se to bude týkat stanic pro dospělé šířené na satelitu Astra z pozice 19,2°E. Programy Hustler TV a Brazzers TV Europe jsou na novém kmitočtu.

Společnost M7 Group patrně provádí optimalizaci programů na jednotlivých transpondérech. Stanice Hustler TV a Brazzers TV Europe jsou nyní vysílány na satelitu Astra na pozici 19,2°E, na kmitočtu 12,515 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Programy je možné dekódovat i s kartami Skylink.

Zda se budou stanice Hustler TV a Brazzers TV Europe skutečně přesouvat na jiný transpondér zatím není jasné. Nicméně je patrné, že operátor multiplexu provádí na 19,2°E přesuny programů z kmitočtu 12,722 GHz, pol. H, SR 23500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK právě na uvedenou frekvenci 12,515 GHz. Některé belgické komerční a veřejnoprávní programy se zřejmě přesunou na konkurenční satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E), kde již probíhají technické testy distribuce programů RTBF a RTL pro belgický trh.





Reklama




Vybrané články