Quantcast

Nizozemí bude mít novou DTH platformu Joyne

| redakce | tiskobrázek k článku: Nizozemí bude mít novou DTH platformu Joyne

Na nizozemském trhu začne brzy působit další satelitní placená televize. V červenci letošního roku na tamním trhu zahájí svůj provoz placená televize s názvem Joyne. Nová DTH služba bude konkurovat stávají a jediné platformě Canal Digitaal lucemburské společnosti M7 Group.

Platforma Joyne bude šířena přes satelit Eutelsat 9B na pozici 9°E. Technické detaily včetně informací o systému podmíněného přístupu mají být zveřejněny v následujících týdnech. Příjem má být možný na všech stávajících satelitních přijímačích s CI slotem.

Eutelsat 9B poskytne Joyne vysoký výkon transpondérů, které umožní příjem signálů s parabolami o průměru kolem 60 cm na území Beneluxu i v celé Evropě. Zákazníci budou moci sledovat i FTA kanály, které jsou šířeny z pozice Astra na 19,2°E. Společnost nabídne levné řešení pro příjem obou zmíněných pozic.

Provozovatel platformy Joyne již uzavřel smlouvy se společnostmi jako NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux a Fox Sports. V nabídce se tedy objeví i programy Discovery a Eurosport.

Joyne bude teprve druhou DTH platformou v Nizozemí.

zdroj: BroadbandTVnews





Reklama




Vybrané články