Quantcast

Šlágr 2 od úterý v nabídce Skylink

| redakce | tisk

V úterý 11. června 2018 bude do nabídky satelitní platformy Skylink zařazen další program. Provozovatel této televizní služby tentokrát potěší příznivce lidové hudby - do nabídky bude zařazen druhý program Šlágru - stanice Šlágr 2.

Šlágr 2 se stane součástí balíčku DIGITAL pro diváky v Česku a na Slovensku. Vysílání bude od svého spuštění na satelitu Astra 3B zakódováno systémy Irdeto (CAID 0624) a Viaccess Orca (CAID 0500/051910). Na ICE kartách v režimu CryptoWorks nebude program fungovat.

Druhý program Šlágru byl doposud dostupný u některých kabelových operátorů a také na klasickou pozemní anténu v rámci RS8 (DVB-T) a PS12 (DVB-T2). Po nedávném získání satelitní licence se může program šířit i prostřednictvím DTH platforem. Podle licenčních podmínek je Šlágr 2 teleshoppingový program se zaměřením na hudbu a zábavní pořady. Vysílá od konce listopadu loňského roku.

plánované technické parametry - Šlágr 2 (SD):

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

Šlágr 2 se objeví na stávající MPEG-4/SD pozici "Test", která byla uvedena do provozu již koncem května.

Na satelitu Astra 3B se doposud vysílal jen hlavní program Šlágr TV, který je od svého spuštění šířen FTA. Druhý program bude jen pro zákazníky Skylinku. Podobně jako Rebel 2 Slušnej kanál.





Reklama




Vybrané články