Quantcast

Slovak Telekom spustil Magio TV Archív se 30 programy

| redakce | tisk

Společnost Slovak Telekom (ST) začala nabízet nový balíček Archívu pro televizní službu Magio. Nová služba Magio Archív L rozšíří stávající nabídku Archívu na tři balíčky. Služba bude dostupná pro zákazníky s IPTV.

Nový balíček Magio TV Archív L umožňuje zákazníkům sledovat odvysílaný obsah 30 programů až 7 dní zpětně. Pořady může sledovat od začátku v čase, který mu vyhovuje. Cenu za tuto službu operátor stanovil na 5,99 eur měsíčně.

Balíček Magio TV Archív L obsahuje následující programy: Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV Dajto, Joj, Plus, TA3, ČT1, ČT2, WAU, JOJ Cinema, CS FILM, FILMBOX, Ťuki TV, AMC, Viasat Explorer, Discovery Channel, Animal Planet, Nickelodeon, Minimax, Disney Channel, Spektrum, Viasat Nature, AXN, Eurosport 1, Epic Drama, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a DIGI Sport 3.

Novinkou je HD obsah. Ve vysokém rozlišení je v rámci archívu dostupných 11 nejsledovanějších programů: Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV Dajto, Joj, Plus, Spektrum, Epic Drama, DIGI Sport 1 a DIGI Sport 2.

Televizní Archív je aktuálně v rámci Magio TV dostupný ve třech variantách, které se liší počtem programů a koncovou cenou.

? Magio TV Archív S (10 programů) za 1,99€ měsíčně,
? Magio TV Archív M (20 programů) za 3,98€ měsíčně,
? Magio TV Archív L (30 programů) za 5,99€ měsíčně.

V případě 12ti měsíční vázanosti získá klient s Archívem bonus - 3 měsíce služby zdarma a platí pro všechny dostupné varianty.





Reklama




Vybrané články