Quantcast

Sportovní balíček pro všechny zákazníky Digi TV CZ

| redakce | tisk

Blíží se Vánoce, svátky klidu a míru. Pro televizní diváky jsou tradičně ve znamení pohádek, avšak na konci roku si na své přijdou i sportovní fanoušci. DIGI TV nabídne přímé přenosy z anglické Premier League, italské Serie A, německé Bundesligy i španělské LaLigy.

Český televizní operátor navíc jako vánoční dárek zpřístupnil v termínu od 14. 12. do 7. 1. všem svým zákazníkům doplňkový balíček Sport, jehož součástí je osm stanic DIGI Sport, na nichž DIGI TV vysílá ten nejlepší klubový fotbal.

Zákazníků si vážíme, jsme rádi, že jsou s námi. Jako poděkování a dárek pod stromeček jsme pro ně vybrali to, čím se DIGI TV liší od ostatních poskytovatelů - tedy unikátním sportovním obsahem," uvedla ke speciální akci Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV. Diváci si tak mohou kromě cukroví, kapra a salátu vychutnat také bohatou (nejen) fotbalovou nadílku. Zde je TOP 10 zápasů, které mezi svátky DIGI TV nabídne všem svým stávajícím, a samozřejmě též novým zákazníkům.

Na DIGI Sport 1 HD už v pátek 21. prosince od 20:25 startuje duel Bundesligy mezi Dortmundem a Mönchengladbachem. Borussia nečekaně v 16. kole přišla o ligovou neporazitelnost a tabulku vede už jen s šestibodovým náskokem právě před pátečním soupeřem. Mistrovský Bayern Mnichov je až na třetím místě. Sobota přinese šlágry v italské Sérii A: od 14:55 poběží na DIGI Sport 3 HD přímý přenos utkání AC Milán vs. Fiorentina. Milánský velkoklub ztrácí na Inter, s nímž sdílí stadion. Navíc dostal kvůli finanční nedisciplinovanosti pokutu od UEFA, má také podmíněný zákaz evropských pohárů. Večer ve 20:25 na DIGI Sport 1 HD pak začne duel lídra Juventusu s AS Řím, kde působí i český reprezentační útočník Patrik Schick. Jeho hvězdný protějšek Cristiano Ronaldo vstřelil v turínském derby 5000. gól svého nového klubu v Serii A.

Den před Štědrým dnem si mohou zákazníci DIGI TV rozbalit souboj Evertonu s Tottenhamem v anglické lize (DIGI Sport 4 HD od 16:55), utkání LaLigy mezi Leganés a Sevillou s českým brankářem Tomášem Vaclíkem, který ve Španělsku vychytal už pětkrát čisté konto, nebo poslední bundesligový zápas kalendářního roku Hoffenheim vs. Mainz (DIGI Sport 2 HD). Přenos, v němž by se měl v domácím dresu představit také český reprezentant Pavel Kadeřábek, začíná v 17:55.

Na Štěpána budou televizní hody. Liverpool přivítá Newcastle na kanále DIGI Sport 4 HD od 15:55. Tým trenéra Jürgena Kloppa vede po 17 zápasech Premier League bez jediné porážky. Hosté si zase připomenou 29. prosince smutné třetí výročí od smrti legendárního gólmana Pavla Srníčka. Co takhle mu poslat do nebe vzpomínku v podobě vítězství nad ligovým lídrem? V italské nejvyšší soutěži se střetnou na 2. svátek vánoční Inter Milán a Neapol (DIGI Sport 1 HD, 20:25).

Také poslední letošní víkend se mohou diváci těšit na další lahůdku. Na obrazovkách DIGI Sport 1 HD od 13:25 startuje utkání skotské ligy Rangers vs. Celtic. Old Firm derby mezi nesmiřitelnými soupeři z Glasgow se hraje už od roku 1888. Oba kluby rozděluje i víra - příznivci Celtiku jsou katolíci, Rangers fandí protestanti. Borci v zelenobílých dresech ovládli Scottish Premiership sedmkrát v řadě, ale momentálně jsou až třetí. Mezi celky z hlavního města se vklínil Kilmanorck.

Největším hitem období mezi svátky však bude jednoznačně zápas Liverpoolu proti Arsenalu na DIGI Sport 4 HD, který začne v sobotu 29. prosince v 18:25. O tradičním klubu z Anfield Road už šla řeč. Londýnské mužstvo zase prohrálo poprvé po 22 soutěžních zápasech. Arsenal bez Petra Čecha nestačil na Southampton a podlehl mu 2:3. Pro jednoho z nejlepších gólmanů světa bývá právě Liverpool od roku 2007 soupeřem se zvláštní příchutí, protože tehdy se při porážce 0:2 vrátil do branky Chelsea po těžkém úrazu hlavy. Čech od té doby nesundal černou ragbyovou helmu, pokrývka hlavy se stala charakteristickým rysem fotbalového veterána. Postaví se v ní Liverpoolu - tentokrát za Arsenal - znovu?

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články