Quantcast

nc+ spustila Canal+ Sport 3 a Canal+ Sport 4

| redakce | tisk

Na polském trhu byly ve čtvrtek 11. července 2019 spuštěny dva nové sportovní kanály Canal+ Sport 3 a Canal+ Sport 4. Obě stanice se objevily v nabídce satelitní pay-tv platformy nc+.

Nové stanice přinesou všech 296 zápasů polské nejvyšší fotbalové ligy PKO Ekstraklasa, ligové magazíny, které připravují novináři a experti CANAL+, dále nejlepší momenty zápasů a analýzy utkání. Programové schéma stanic bude doplněno zápasy z archivu nejzajímavějšími ligovými událostmi posledních let a materiály z aktuální sezóny. Informoval o tom provozovatel platformy.

Nové kanály jsou dostupné pro abonenty nc+ bez dalších poplatků v balíčcích s osmi programy CANAL+ a rovněž i pro abonenty Orange TV Polska a abonenty balíčků CANAL+ v rámci player+.

Všechny zápasy PKO Ekstraklasa, nejlepší momenty, analýzy a ligové magazíny budou vysílat také zbývající programy CANAL+ a nSport+ a také v rámci mobilní služby nc+ GO a ve službě CANAL+ Sport Online.

Programy CANAL+ Sport 3 a CANAL+ Sport 4 budou k dispozici abonentům nc+ na 107. a 108. pozici. Vysílání je garantováno do 31. května 2021.

technické parametry - CANAL+ Sport 3, CANAL+ Sport 4:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,892 GHz, pol. H, SR 27500, FEC ¾, DVB-S2/8PSK, CA Conax + Mediaguard + Viaccess





Reklama




Vybrané články