Quantcast

Óčko Black a Rádio SPIN s hitparádou Black Spin Hits

| redakce | tisk

Začátkem roku 2019 odstartoval první český hudební kanál zaměřený na žánr „black music“ Óčko Black. Program stanice je tvořen zejména playlistovými pořady s aktuálními hity i osvědčenou klasikou hip-hopu, RnB a dalších stylů.

Od minulého týdne zařazuje Óčko Black nově ve středu večer komentovanou hitparádu patnácti skladeb, která vzniká ve spolupráci s rádiem SPIN nazvanou BLACK SPIN HITS. Rádio SPIN vysílá už dvanáct let v Praze a středních Čechách a po celou dobu své existence se věnuje rapu.

Pořad BLACK SPIN HITS je hitparáda patnácti nejhranějších zahraničních tracků éteru rádia SPIN a TV ÓČKO BLACK. V každém týdnu představíme patnáct nejhranějších tracků, vždy budeme reflektovat zájem diváků, posluchačů i trendů na sociálních sítích. V každém vydání BLACK SPIN HITS přineseme i minimálně dvě novinky aktuálního týdne. Součástí pořadu bude také informační servis o interpretech, producentech a tvůrcích videoklipů. Vše na jednom místě, stejný pořad v rádiu i televizi,“ představuje pořad jeho spolutvůrce - programový ředitel rádia SPIN Roman Blinka, který pořadu propůjčil i svůj hlas.

Black Spin Hits (foto: Óčko)
▲ Black Spin Hits (foto: Óčko)

Programový ředitel ÓČKA Alexandr Guha upozorňuje na unikátnost společného projektu: „V současné době se jedná o jediný hudební žebříček v Česku, který spojuje rádiový éter a televizní vysílání.“

Hitparáda je vysílána na stanici ÓČKO BLACK každou středu od 19:00 a v reprízách v pátek od 18:00 a v sobotu od 11:00 hodin. V éteru rádiu SPIN běží každou středu od 16:00 hodin.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články