Quantcast

Timeless Drama Channel odstartoval v rumunské UPC

| redakce | tisk

Na rumunský trh vstoupila globální placená televizní stanice Timeless Drama Channel (TDC). Stanice se objevila v nabídce kabelového operátora UPC. Program poskytuje s rumunskými titulky.

Timeless Drama Channel je prémiový dramatický kanál filmové a distribuční společnosti SPI International/Filmbox. Prostřednictvím televizních operátorů nabízí první turecký dramatický kanál, který se vysílá po celém světě.

Timeless Drama Channel
▲ Timeless Drama Channel

Stanice Timeless Drama Channel vznikla ve spolupráci s Ay Yapim, jedním z předních tureckých producentů mnoha oceňovaných tureckých televizních seriálů. Kanál vysílá mimo jiné seriály Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers, The End a The 8th Day.

Mezi dalšími SPI kanály vysílané společností UPC Romania patří: FilmBox s hollywoodskými filmy, oblíbenými evergreeny a populárními seriály, FilmBox Premium, který vysílá blockbusterové filmy s nejpopulárnějšími hvězdami, FilmBox Extra HD s pokrytím vysoce kvalitní prémiové produkce, FilmBox Plus s největším výběrem vítězů a kandidátů na Oscara, FilmBox Family se zábavnými rodinnými filmy, komediemi, fantasy a dobrodružstvím.





Reklama




Vybrané články