Quantcast

Skylink: Volné vysílání Love Nature HD, JOJ Cinema HD i AXN

| redakce | tisk

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink přichystl na říjen další volné vysílání vybraných placených programů programů. Tentokrát mohou všichni diváci sledovat JOJ Cinema HD, Epic Drama HD, Love Nature HD, AXN a Cartoon Network.

Od úterý 1. 10. 2019 se mohou všichni zákazníci Skylinku těšit na volné vysílání hned pěti zajímavých programů.

Filmové fanoušky potěší další měsíc zábavy s programem JOJ Cinema HD, kde uvidí premiéry filmů jako Nebezpečná laskavost, drama Mozek v plamenech nebo thriller Vzpomeň si.

Další volně vysílaný filmový program je Epic Drama HD, který nabízí to nejlepší z dramatického žánru, kde nechybí zločin a záhady, adaptace klasických literárních děl, politika a boj o moc nebo válečná dramata. Utéct by divákům neměla premiéra 2. řady seriálu Nevěstky, kde mohou obdivovat herecké výkony herečky Liv Tyler, která se k druhé řadě úspěšného seriálu připojila.

Dokumentární program, který si mohou diváci vychutnat i další měsíc je Love Nature HD, který nabízí to nejlepší z přírodovědeckých filmů a seriálů v HD kvalitě, jenž zahrnuje více než 40 natáčecích lokalit po celém světě, včetně vzdálené Zambie, Kambodži, Austrálie nebo blízké Skandinávie.

S filmovým programem AXN se zákazníci zaměří především na seriály a filmy žánru science fiction, akce, dobrodružství a reality show. Mezi nimi například seriál S.W.A.T, Tým Škorpion nebo akční film Spider-man 2.

Ani v říjnu provozovatel nezapomněl na děti, pro které je připraveno volné vysílání Cartoon Network. Ty se pobaví u nového dobrodružného seriálu Victor a Valentino, dvou nevlastních bratrech, kteří tráví léto u babičky v „MoteMacabre“, malém městečku plném záhad a určitě je rozesmějí i nové epizody seriálu Mezi námi medvědy.

Programy JOJ Cinema HD, AXN, Love Nature HD a Cartoon Network můžete sledovat také se službou Skylink Live TV také na mobilu, tabletu, PC nebo chytré TV.

V průběhu října se mohou diváci díky programu Love Nature HD těšit také na soutěž o návštěvu Safari Parku ve Dvoře Králové. Zájemci mají sledovat Facebook Skylinku a zapojit se do soutěže.

technické parametry - Love Nature HD, AXN:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

technické parametry - JOJ Cinema HD:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

technické parametry - Epic Drama HD:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

technické parametry - Cartoon Network:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články