Quantcast

Třetí série seriálu Nevěstky na Epic Drama

| redakce | tisk

Seriál Nevěstky i ve třetí sérii odhaluje silné pouto rodiny, přátelství, oběti v nelehkých životných situacích, emancipaci, ale také intrikánské praktiky. Pokračování životného příběhu rodiny Wellsových opět nabere obrátky. Po nuceném odchodu matky Margaret do exilu se museli dcery Wellsové postavit na vlastní nohy.

Charlotte převzala žezlo nad rodinným nevěstincem a Lucy získala slávu a majetek jako kurtizána a začala sama podnikat. Jejich úhlavní sokyně Lydia zmizela v Bedlame a tak se zdá, že jim v cestě za štěstím a blahobytem nikdo a nic nestojí. Ne však na dlouho...

Seriál Nevětsky (foto: Viasat World)
▲ Seriál Nevětsky (foto: Viasat World)

Na scénu se dostávají bratři Pincherovi, kteří výrazně zamíchají kartami a otočí směr seriálu jako mávnutím kouzelného proutku. V roli Isaaca Pinchera, nového pasáka v Londýně, se představí Alfie Allen, herec, který získal slávu díky roli Theona Greyjoye v seriálu Hra o tróny. Isaac od začátku vypadá neškodně, dokonce koketuje so Charlotte a probudí v ní skrytou vášeň. Avšak v momentě, kdy se začne řešit obchod, odhalí svoje skutečné úmysly, tedy touhu nemilosrdně převzít nadvládu nad Charlottiným nevěstincem.

Napětí mezi oběma rodinami graduje paralelně s vášní mezi dvěma hlavními aktéry a neštěstí je na spadnutí.

Sledujte pokračování seriálu Nevěstky, jehož děj se stává ještě více zamotaný, plný překvapivých momentů a nechá vás v napětí až do skončení posledního dílu.

Třetí série začíná na televizní stanici Epic Drama od 9.10.2019 ve 21:00.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články