Quantcast

Zbrusu nový španělský Superpohár na Sport1

| redakce | tisk

Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid a Valencia. To jsou týmy, které se zkraje nového roku zúčastní španělského Superpoháru pro sezónu 2019-20. Hrát se bude v Džiddě, v Saúdské Arábii a celá soutěž bude odvysílána na Sport1 ve dnech od 8. do 12. ledna.

Klasický formát španělského Superpoháru se pro tuto sezónu výrazně změnil. Z jednozápasového klání je nyní pětidenní turnaj, kterého se účastní čtyři týmy. Konkrétně jsou to finalisté poháru Copa del Rey 2018-19 (Valencia jako vítěz, Barcelona jako poražený finalista) a dva zbylé nejlepší týmy z La Ligy 2018-19 (Atlético jako druhý, Real Madrid jako třetí tým tabulky).

Zbrusu nový formát spektakulární fotbalové události se čtyřmi neprestižnějšími španělskými kluby bude odvysílán na Sport1. Semifinále soutěže je na programu 8. ledna (Valencia proti Realu Madrid) a 9. ledna (Barcelona proti Atléticu Madrid). Finále se posléze uskuteční 12. ledna a nelze vyloučit, že bude k vidění El Clásico - vůbec první v roce 2020.

Superpohár
▲ Superpohár

Jsme nesmírně rádi, že vedle prestižních vysílacích práv Sport1 a Sport2, jako jsou Forumle 1, hokejová Champions League, evropské šampionáty v házené, NFL, UEFA Liga národů, házenkářská Champions League, švédská hokejová liga, slovenská hokejová liga, španělský pohár Copa del Rey, turecká Süper Lig nebo Coppa Italia, si nyní mohoud diváci na našich sportovních kanálech vychutnat také úžasnou atmosféru španělského Superpoháru,“ uvedl Marcel Mareš, Country Manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.

Díky exkluzivní tříleté dohodě, budou Sport1 a Sport2 vysílat i následující dva ročníky španělského Superpoháru (2020-2021 a 2021-22).

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články