Quantcast

Lepší TV se rozšířila o další stanice

| redakce | tisk

Televize přes internet Lepší TV se v posledních dvou měsících rozšířila o další stanice. V základním balíčku se postupně objevilo 11 nových televizních stanic, vedle programů Trojka a Superyacht TV, o kterých již web parabola.cz informoval.

Mezi nově přidanými stanicemi je diváky nejoblíbenější dokumentární Love Nature, která se věnuje exotické přírodě, divokým zvířatům a divočině. Nabízí obrovskou světovou knihovnu přírodovědeckých pořadů a pozoruhodné záběry.

Lepší TV s novými programy (foto: Lepší TV)
▲ Lepší TV s novými programy (foto: Lepší TV)

Golf Channel potěší jak zkušené golfisty, tak naprosté začátečníky, které naučí hrát golf díky perfektním lekcím. Pro nejmladší diváky je nově v nabídce stanice Duck TV pro děti od 6 do 24 měsíců a pro jejich starší sourozence v předškolním věku Duck TV Plus. English Club pak vyučuje anglický jazyk dospělé i děti.

Dalšími přidanými stanicemi jsou zmíněné programy Superyacht TV o luxusních jachtách a slovenský kanál Trojka. Dále je to hudební kanál Music box a také Československo, Be2Can a Film Europe věnované především filmovým „fajnšmekrům“. Československo vysílá všechnu tvorbu (filmy, dokumenty a jiné) z celého období existence Československa od roku 1918 do 1992. Be2Can Channel je prémiový filmový kanál, který vysílá nejprestižnější filmové přehlídky filmových festivalů v Benátkách, Berlíne, Cannes, Torontě a dalších. Film Europe Channel přináší nejzajímavější filmy skoro z 50 krajin evropského kontinentu se špičkovými režisérskými a hereckými osobnostmi.





Reklama




Vybrané články