Quantcast

Odstartoval FTA kanál 24 News Ukraine HD

| redakce | tisk

Na Ukrajině zahájil vysílání další zpravodajský a informační kanál v HD rozlišení. Vysílání je šířeno přes satelit Eutelsat 9B (9°E). Tato stanice doposud vysílala řadu let v SD rozlišení na družici Amos 3 4°W).

Stále více ukrajinských zpravodajských stanic přechází na HD vysílání. Na družici Astra 4A (4,8°E) mohou zájemci sledovat také News One HD, Channel 5 Ukraine HD, ZIK HD a Ukraina 24 HD. Další zpravodajský kanál z Ukrajiny - 24 News Ukraine HD - si vybral jinou orbitální pozici: 9°E.

24 News Ukraine HD - záběr z příjmu stanice
▲ 24 News Ukraine HD - záběr z příjmu stanice

24 News Ukraine HD se objevil v distribučním multiplexu Eutelsatu, který obsahuje také volně vysílané programy ukrajinské skupiny Vianet - NIKI Kids HD, NIKI Junior HD, EU Music HD a 4ever Music HD.

Stanice 24 News Ukraine vysílá nejnovější zprávy z Ukrajiny a ze světa. Zpravodajství se týká politiky, ekonomie, sportu a byznysu. Stanice vysílá od března 2006. Jejím mottem je "Změníme zemi k lepšímu".

technické parametry - 24 News Ukraine HD:

• Eutelsat 9B (9°E), freq. 12,226 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA

Transpondér pracuje ve svazku severní Evropa + Pobaltí a Ukrajina. Lepší příjmové podmínky jsou proto v severní části Česka a na východním Slovensku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články