Quantcast

Nové kanály Sky Docs, Sky Nature a Sky History

| redakce | tisk

Dne 27. května 2020 se ve Velké Británii objeví tři nové programy - Sky Documentaries, Sky Nature a Sky History. Posledně uvedený kanál je společným projektem Sky a A+E Networks.

V lednu Sky oznámila novou investici ve výši 30 milionů liber do spuštění nových televizních stanic.

Nové kanály Sky budou zahrnovat také rozsáhlé knihovny na vyžádání. Nabídnou stovky hodin nejlepších programů, které jsou kombinací prémiových pořadů, vlastních a akvizičních titulů. Kanály budou zákazníkům Sky UK poskytovány bez dodatečných poplatků prostřednictvím televizních stanic a služby na vyžádání. Budou také spuštěny na NOW TV, která je součástí Entertainment Pass.

Sky Documentaries bude domovem prvotřídních, skutečných příběhů oceněných tvůrců filmů, včetně HBO, pořadů SHOWTIME a Hulu a nových originálních dokumentárních filmů Sky. Půjde o kombinaci celovečerních dokumentů a seriálů. Stanice bude mít 100 titulů na požádání.

Sky Nature bude domovem dech beroucích přírodopisných programů věnovaných objevování krásy a zázraků přírodního světa a inspirací. Sky History nabídne průkopnické příběhy plné postav z historie.

Sky Nature, Sky Documentaries a Sky History budou k dispozici od středy 27. května 2020 na Sky UK a NOW TV.

zdroj: satkurier.pl + variety.com





Reklama




Vybrané články