Quantcast

Premier League a LaLiga začínají o víkendu

| redakce | tisk

Nový ročník anglické Premier League začne v sobotu 12. září. Diváci televizního operátora Telly se na stanici Premier Sport podívají hned v úvodní den na 4 přímé přenosy z nejslavnější fotbalové soutěže světa včetně zápasu obhájce mistrovského titulu Liverpoolu s nováčkem soutěže Leeds United.

Španělská LaLiga začíná prvním zápasem Eibar - Celta Vigo a fanoušci jej uvidí na stanici DIGI Sport 1 v sobotu odpoledne. Další zápasy úvodního kola jsou pak v obou ligách na programu v následujících dnech. Ke sledování fotbalových přenosů z prestižních evropských lig lze využít měsíční předplatné stejně jako krátkodobé balíčky se sportovními programy v nabídce Telly.

Premier League
Premier League startuje nový ročník soutěže 2020/21 jen 7 týdnů po skončení předchozí sezony 2019/20. Na obrazovkách Telly se jako první v nové sezoně představí hráči Arsenalu, které na svém hřišti přivítá Fulham. Zápas začíná v sobotu již ve 13:30 hodin. Titul obhajuje Liverpool a v úvodním kole se utká s nováčkem, týmem Leeds United, který v létě postoupil do nejvyšší anglické soutěže.

Sobotní utkání i s fotbalovým studiem vysílá Telly na programu Premier Sport od 18:00 hodin. Čeští fanoušci budou určitě se zájmem sledovat počínání Tomáše Součka v dresu West Hamu, který se na jaře rychle zařadil mezi hlavní hvězdy týmu. Těšit se mohou už v sobotu 12. září na zápas West Ham vs. Newcastle, který v přímém přenosu od 21:00 hodin vysílá Premier Sport.

Úvodní kolo se bude hrát bez Manchesteru United i Manchesteru City. Oba týmy hrály závěrečná kola evropských pohárů a dostaly proto čas na odpočinek a jejich první zápasy byly odloženy. Do soutěže tak vstoupí druhým kolem o týden později.

Premier League se v následujících týdnech bude hrát dál bez diváků, kteří by se snad do hledišť anglických stadionů mohli částečně vrátit někdy před koncem roku.

LaLiga
V sobotu 12. září se otevře již 90. ročník španělské LaLigy zápasem Eibar - Celta Vigo, který v přímém přenosu vysílá DIGI Sport 1 od 16:00 hodin. Dalších 6 zápasů úvodního kola je na programu od soboty do pondělí. Obhájce titulu Real Madrid, stejně jako jeho největší soupeři FC Barcelona, Atletico Madrid a letošní vítěz Evropské ligy Sevilla s Tomášem Vaclíkem, vstoupí do soutěže o týden, resp. dva týdny později. Týmy dostaly trochu času navíc, aby jejich hráči mohli nabrat síly po dlouhé a náročné sezoně zakončené srpnovými zápasy v evropských pohárových soutěžích.

Zřejmě nejdůležitější novinkou ze španělské ligy je skutečnost, že FC Barceloně nebude v nadcházející sezoně chybět Lionel Messi, o jehož možném odchodu se v minulých týdnech hodně psalo. Messi nakonec ve španělském velkoklubu zůstává, a bude chtít pomoci Barceloně vybojovat zpět ztracený španělský titul. První střet obou gigantů španělské ligy FC Barcelony a obhájce titulu Realu Madrid v tradičním El Clásiku se odehraje již 25. října. Také španělská LaLiga začne bez diváků.

Jak sledovat fotbalové zápasy na Telly

Všechny stanice DIGI Sport a Premier Sport jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Velký. Zákazníci s balíčkem Střední mají k dispozici všech sedm programů DIGI Sport a s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD. Pro sportovní fanoušky je zde balíček Sport měsíčně za 250 Kč se všemi sportovními programy.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na fotbal dívat a nejsou zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně Premier Sport a všech Digisportů.

Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články