Quantcast

Majitel Skylinku má 20,4 milionu abonentů

| redakce | tisk

Ve třetím čtvrtletí roku 2020 dosáhly výnosy skupiny CANAL+, vlastníka česko-slovenských satelitních platforem Skylink a freeSAT, 1,38 miliardy eur, což znamená nárůst o 0,9 procenta při konstantním směnném kurzu při srovnání se stejným obdobím roku 2019.

Během prvních devíti měsíců letošního roku činily výnosy skupiny CANAL+ 4,054 miliardy eur, což znamená pokles o 0,8 procenta.

Výnosy z televizního segmentu ve Francii za prvních devět měsíců roku 2019 mírně poklesly (-1,6%) vlivem zhoršení reklamního trhu v důsledku pandemie COVID-19.

Majitel Skylinku má 20,4 milionu abonentů
▲ Majitel Skylinku má 20,4 milionu abonentů

Na druhou stranu vzrostly výnosy z mezinárodních operací skupiny CANAL+ o 4,3 procenta při konstantním směnném kurzu a to díky nárůstu počtu předplatitelů (meziročně o 1,2 milionu), integraci M7 Group a díky startu v Myanmaru.

Skupina CANAL+ (individuální a kolektivní) na všech trzích měla na konci září 2020 celkem 20,4 milionu abonentů, ve srovnání s 19 miliony na konci září 2019, z toho 8,6 milionu v kontinentální Francii.

Připomeňme, že 29. září letošního roku skupina CANAL+ získala 6,5 procentní podíl v jihoafrické společnosti MultiChoice Group Ltd.

Vivendi, vlastník CANAL+, uvádí, že zatímco pandemie COVID-19 ovlivňuje některé země, společnost byla schopna prokázat odolnost a přizpůsobit se, aby i nadále poskytovala svým zákazníkům ty nejlepší služby a zábavu při současném snižování nákladů.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články