Quantcast

Antik spouští ovládací systém třetí generace na TV Samsung

| redakce | tisk

V těchto dnech byla do nabídky smart televizorů značky Samsung zařazena aplikace internetové televize AntikTV. Nabízí více než 200 televizních programů, desítky rádií, záběry z dopravních a turistických kamer.

Do nové služby Antik nasadil nový kodek HEVC (H.265), který dokáže i při vysokém rozlišení ušetřit datový tok. Všechny programy je možné po stažení aplikace otestovat bezplatně.

Uživatelské rozhraní se také změnilo - nyní uživatel vybírá podle obsahu a žánrů bez ohledu na to, zda je daný film či dokument dostupný naživo, ve videotéce či archívu.

AntikTV na televizorech Samsung (foto: Antik)
▲ AntikTV na televizorech Samsung (foto: Antik)

Už viac ako rok vyvíjame nové používateľské rozhranie televíznych služieb, ktoré bude postupne slúžiť na všetkých podporovaných platformách. Tešíme sa, že dnes môžeme našim klientom sprostredkovať prvý pocit už z tretej generácie menu systému Antiku práve na Samsung televízoroch,“ vysvětluje Vlastimil Lakatoš, manažer TV služeb společnosti ANTIK Telecom.

Prvýkrát je hlavné menu postavené na agregácii obsahu a to bez ohľadu na to, kde sa konkrétne relácie naozaj nachádzajú - napríklad v živom vysielaní či archíve. Divák si ták nájde predmet svojho záujmu oveľa rýchlejšie ako v minulosti,“ dodává.

Třetí generace ovládacího systému AntikTV je dostupná na televizorech Samsung s operačním systémem Tizen s rokem výroby 2017 a novějším. V první ostré verzi je dostupné kompletní lineární vysílání v rozsahu služby AntikTV v nejvyšší dostupné kvalitě. V nabídce jsou nejsledovanější slovenské a české veřejnoprávní a komerční TV stanice, regionální, sportovní a další žádané stanice, živé kamery a rádia.

Službu je možné vyzkoušet bezplatně. Každý program je k dispozici bezplatně do dobu pěti minut. Bezplatné sledování natrvalo nabízí "Vstupný balík" se 14 stanicemi zdarma.

Za cenu 3,90 eur měsíčně je ve Velkém balíčku k dispozici až téměř 150 programů. Zákazníci si mohou předplatit i Maďarský či Ruský balík stanic a také nabídku Babylon pro dospělé.

V dalších měsících budou do aplikace přidány služby jako videopůjčovna, TV archív a další. Služba je dnes k dispozici vedle televizorů Samsung se systémy Tizen a také Android a set top boxech Antik a boxech s Android OS, AppleTV boxech, Android a Apple telefonech. Během roku bude rozšířena podpora o smart TV značky LG.





Reklama




Vybrané články