Quantcast

Filmový kanál Fil TV se vrací jako FTA program

| redakce | tisk

Dne 5. července 2021 proběhl další rebranding turecké televizní stanice Kiz Animez TV (animal kids) vysílaný volně ( FTA ze satelitů Türksat na pozici 42°E. Stanice změnila název na Fil TV. Připomeňme, že začátkem dubna došlo k přejmenování z Park TV na Kidz Animez TV.

Stanice pod novým názvem Fil TV se zaměřuje na podobný obsah, tj. turecké a zahraniční filmy, interaktivní programy a teleshopping. Stojí za zmínku, že značku Fil TV původně využívala soukromá společnost Oflaz Medya Grubu, stejně jako samotné značky Kidz a Animez, které se na trhu objevily v letech 2014 až 2015 a dnes již nevysílají.

Fil TV - záběr z příjmu stanice
▲ Fil TV - záběr z příjmu stanice

Kdo hledá na obnovené stanici Fil TV původní filmovou produkci EuropaCorp, Focus, Gaumont, IM Global, Lakeshore, Lionsgate, Nu Image, Pathe, Weinstein, Sierra Picture, Studio Canal či TF1, bude zklamán. Nová verze Fil TV s obnoveným logem představuje nízkorozpočtový obsah charakteristický pro specializovaný kanál bez velkých finančních investicí.

technické parametry - Fil TV:

Türksat 3A (42°E), freq. 11,096 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

Fil TV se také vysílá ze dvou transpondérů satelitu Türksat 4A na pozici 42°E na freq. 11,977 a 12,034 GHz. Toto vysílání je šířeno v tureckém svazku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články