Quantcast

Canal+ spouští stanici Nathan TV

| redakce | tisk

Společnosti CANAL+ a Editis Groups oznámily, že 30. září 2021 spustí Nathan TV, první francouzskojazyčný vzdělávací kanál ve francouzsky mluvící Africe. Projekt spojuje odborné znalosti klíčového hráče v oblasti školního a mimoškolního vydávání v rámci skupiny Editis a společnosti CANAL+, která vytváří tematické kanály.

Stanice Nathan TV, určená žákům 1. až 2. ročníku základní školy CE1, bude nabízet každodenní lekce francouzštiny a matematiky v délce 13 nebo 26 minut, kombinované se školními programy pro jednotlivé ročníky. Kurzy připravuje výhradně Nathan TV a uvádějí je učitelé. Jsou rozšířením učiva vyučovaného ve škole a slouží k prohloubení a upevnění znalostí.

Programové schéma doplní animované pořady a seriály o vědě, objevech, otevřenosti a tvůrčích zálibách.

V průběhu roku se Nathan TV přizpůsobí školnímu rytmu prostřednictvím studijních období, opakovacích lekcí před zkouškami na konci pololetí a přípravou na začátek školního roku v červenci a srpnu.

Od 30. září 2021 bude Nathan TV k dispozici jako placený kanál. Všichni předplatitelé CANAL+ ve francouzsky mluvící Africe tak budou mít přístup k jedinečnému vzdělávacímu kanálu.

zdroj: satkurier.pl + telesatellite.com





Reklama




Vybrané články