Quantcast

Šlágr TV a Šlágr 2 mohou přijít o licence

| redakce | tisk

Českým hudebním stanicím Šlágr TV a Šlágr 2 reálně hrozí, že přijde o vysílací licence. Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém 22. zasedání konaného dne 21. prosince 2021 se rozhodl zahájit řízení se společností Šlágr TV, s.r.o. v likvidaci.

Regulátor médií zahájil řízení se společností Šlágr TV, s.r.o. o odnětí licencí k satelitnímu šíření programu Šlágr 2 a Šlágr TV a dále o odejmutí licence pro zvláštní přenosové systémy (internet) pro stanici Šlágr TV.

Šlágr 2. Ilustrační foto
▲ Šlágr 2. Ilustrační foto

Důvodem k zahájení řízení s uvedeným subjektem je skutečnost, že na majetek provozovatele byl prohlášen konkurs. Rada proto stanovila tomuto provozovateli v předmětné věci lhůtu k vyjádření do 15 dnů ode dne doručení oznámení o zahájení řízení.

Připomeňme, že RRTV odňala terestrickou licenci stanici Šlágr 2 na jednom z předchozích zasedání.

Programy Šlágr TV a Šlágr 2 již nevysílají. Na českém a slovenském trhu se nyní šíří stanice Šlágr Originál (resp. Šláger Originál), Šlágr Muzika (Šláger Muzika) a Šlágr Premium (Šláger Premium), které jsou licencovány na Slovensku prostřednictvím společnosti Československá Muzika, spol. s.r.o.





Reklama




Vybrané články