Quantcast

MTV Netherlands s českou licencí

| redakce | tisk

Další televizní kanál v zahraničí může vysílat s českou vysílací licencí. Český regulátor médií (RRTV) na svém 22. zasedání konaného 21. prosince rozhodla o udělení vysílací licence pro program MTV Netherlands.

O českou licenci pro šíření programu prostřednictvím zvláštních přenosových systémů (internetu) požádala pražská společnost ViacomCBS Networks International Czech s.r.o.

Podle licenčních podmínek bude MTV Netherlands nabízet všeobecně zábavní a hudební televizní program pro mládež zaměřený na americkou zábavní produkci a mimoevropskou hudební produkci. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně a bude dostupná na území Nizozemí a Flander - části Belgie obývané nizozemsky mluvící komunitou. Hlavním jazykem vysílání bude nizozemština.

Licence pro MTV Netherlands platí 12 let.

RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) zároveň informuje regulátora médií v Nizozemí a Flandrech, že na jejich území se může vysílat program MTV Netherlands s českou licencí.

Regulátor zároveň vyhověl společnosti ViacomCBS Networks International Czech s.r.o. a satelitní licenci pro program MTV zúžil o Nizozemí.





Reklama




Vybrané články