Quantcast

Telly: Top vánoční zápasy z Premier League

| redakce | tisk

Anglická fotbalová Premier League jako tradičně pokračovala i během vánočních svátků. A nezastavil ji ani covid-19. Vánoční fotbalové zápasy mají ve Velké Británii obrovskou tradici a pro fotbalové fanoušky jsou sportovním vyvrcholením končícího roku.

Během letošního 19. a 20. kola se mělo odehrát celkem 20 zápasů, nakonec se jich kvůli zhoršující epidemiologické situaci hrálo čtrnáct.

Televize Telly měla v plánu z dvacítky zápasů odvysílat většinu - 16 utkání v živých přenosech živě s českým nebo slovenským komentářem. Nakonec odvysílala 11 zápasů; osm na stanici Premier Sport 1 HD a další tři v rámci kanálu Premier Sport 2 HD.

Z duelů 19. a 20. kola, odehraných mezi 26. až 30. prosincem byl českými diváky nesledovanější zápas Leicesteru s Liverpoolem, následovaný duelem Newcastle - Manchester United.

Velice atraktivní podívanou slibovaly zápasy následujícího kola, které se odehrály mezi prvním až třetím lednem letošního roku. A zde jednoznačně dominoval zápas Chelsea - Liverpool, který v hodinové sledovanosti v rámci televize Telly dosáhl téměř stejného výsledku jako vysílání stanice Prima. Vynikající sledovanosti u českých diváků dosáhl i zápas Arsenal - Manchester City z prvního dne letošního roku.

Premier League mohou zákazníci Telly (dříve DIGI) sledovat již od roku 2010.





Reklama




Vybrané články