Quantcast

Český rozhlas Pohoda zřejmě přinese i zábavní pořady

| redakce | tisk

Na podzim loňského roku spustil Český rozhlas novou stanici s názvem Pohoda (náhrada za Rádio Retro). Vysílání cílí především na seniory. Svým posluchačům přináší výběr pořadů z bohatého archívu Českého rozhlasu, hudební pořady, rozhovory, četbu na pokračování i rozhlasové hry.

Programové schéma Českého rozhlasu Pohoda ale zapomíná na jeden žánr - zábavu. Například na tu silvestrovskou, kterou připravovali mistři svého řemesla. Bohužel, všechny tyto pořady leží v archívu "pod vrstvou prachu" obrazně řečeno a zatím své využití tyto archívní kousky nenašly uplatnění ani po startu okruhu Pohoda. Dočkají se posluchači kvalitního humoru z archívu?

Budova Českého rozhlasu (foto: parabola.cz)
▲ Budova Českého rozhlasu (foto: parabola.cz)

"Redakce Českého rozhlasu Pohoda si je vědoma toho, jak bohatý a pestrý je náš rozhlasový archiv. Není vyloučeno, že se bude snažit některé silvestrovské večery z minulosti do vysílání této stanice zařadit," uvedla na dotaz webu parabola.cz mluvčí Českého rozhlasu Blanka Bumbálková.

Na seniory míří také veřejnoprávní Česká televize s okruhem ČT3. Na tomto programu se diváci dočkali opětovného uvedení zábavních pořadů ČST, včetně silvestrovských show a estrád. I opakované uvedení těchto zábavních relací potěší diváky v této těžké době.





Reklama




Vybrané články