Quantcast

Film Europe+ s aktualizovanou licencí

| redakce | tisk

Placený filmový kanál Film Europe+ má zaktualizovanou vysílací licenci. O úpravy licence požádal provozovatel programu, společnost Film Europe, s.r.o. českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání).

RRTV na svém čtvrtém zasedání konaného 8. března 2022rozhodl o změnách v licenci stanice Film Europe+ na žádost jejího provozovatele. Změnily se další programové podmínky, vyjmuto z licence bylo programové schéma Film Europe+, které bylo nedílnou součástí rozhodnutí o udělení licence a rozšíření vysílání programu o kabelové systémy s územním rozsahem vysílání Česká republika.

Regulátor se na stejném zasedání seznámil s podaným vysvětlením provozovatele, jakým způsobem dne 20. října 2021 dodržoval licenční podmínky programu Film Europe+, respektive znění dalších programových podmínek, dle nichž má program vysílat kinematografické hrané filmy české a slovenské produkce a všechny filmy mají být uváděny v české, případně slovenské jazykové verzi, jestliže značná část filmů v odpoledním, večerním a nočním vysílání uvedeného dne byla zahraniční provenience a byla vysílána v původním znění s titulky.





Reklama




Vybrané články