Quantcast

Globální blockbuster Batman od 18.4. na HBO Max

| redakce | tisk

Diváci streamovací platformy HBO Max se mohou těšit na premiéru globálního blockbusteru Batman. Na HBO Max jej provozovatel nabídne s českými i slovenskými titulky, včetně dabingu ve 4K již 18.4.2022. Na lineárním programu HBO bude mít premiéru o měsíc později - 22.5.2022.

Během dvou let, kdy slídil po ulicích jako BATMAN, který nahání strach zločincům, zabředl Bruce Wayne do temného podsvětí Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců - Alfreda Pennywortha a poručíka Jamese Gordona. Pro svoje spoluobčany se stal jediným ztělesněním pomsty.

Nové filmové zpracování filmu Batman (foto: HBO/Warner Bros. Pictures)
▲ Nové filmové zpracování filmu Batman (foto: HBO/Warner Bros. Pictures)

Když se sadistický vrah zaměří na gothamskou smetánku, záhadné indicie zavedou největšího detektiva světa do podsvětí, kde se setká s postavami jako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyleová. Jakmile vyplují na světlo neprůstřelné důkazy i pachatelovy děsivé plány, musí BATMAN navázat nové vztahy, usvědčit hlavního podezřelého, potlačit korupci a stát se symbolem naděje Gotham City.

Nové filmové zpracování Batmana natočil Matt Reeves. Ve snímku se objeví například Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard a další.





Reklama




Vybrané články