Quantcast

19,2E: Paket trendSports z nového TP

| redakce | tisk

Na jednom z volných transpondérů na satelitu Astra 1L (19,2°E) byl spuštěn multiplex se šesti HD kanály paketu trendSports. Na TP číslo 48 na kmitočtu 11,185 GHz, pol. V začaly vysílat programy Sportdigital Fußball HD, Sport1+ HD, eSports1 HD, EDGEsport HD, Waidwerk HD a ClipMyHorse.TV HD.

Jde o identické složení paketu, který je možné stále přijímat ze satelitu Astra 1N (19,2°E), na kmitočtu 11,656 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Vysílání všech stanic je kryptováno systémy Nagra MA a Videoguard.

Nabídka balíčku trendSports (foto: HD+/satkurier.pl)
▲ Nabídka balíčku trendSports (foto: HD+/satkurier.pl)

Multiplex se 6 HD kanály nabízí jedinečný televizní zážitek: více než 4 000 hodin živých sportovních přenosů ročně, stejně jako zpravodajství, magazíny a dokumenty. Vzrušující soutěže a ligy z celého světa a nejnovější trendy ve sportu. trendSports si můžete předplatit, pokud jste předplatitelem německé platformy Sky Deutschland nebo HD+.

Stručný popis nabídky kanálu:

SportDigital Fussball HD je mezinárodním světem fotbalu - nabízí prvotřídní živé přenosy zápasů z lig po celém světě. Dopoledne fotbal z Asie, v poledne ze střední Evropy, odpoledne a večer ze západní Evropy a v noci ze Střední a Jižní Ameriky.

Sport1+ HD nabízí hvězdy National Basketball Association (NBA) a National Hockey League (NHL) a mezinárodní fotbalové hvězdy s vybranými zápasy.

eSports1 HD se věnuje esportu. Televizní společnost poskytuje nepřetržité vysílání z významných mezinárodních a domácích esportových akcí, jako jsou FIFA 20, Dota 2, Counter-Strike, Overwatch a League of Legends.

EDGEsport HD nabízí programy zaměřené na fyzickou aktivitu, včetně extrémních sportů. Nabízí spoustu zajímavého obsahu pro fanoušky skateboardingu, snowboardingu, jízdy na horském kole, breakdance, BMX a všech druhů motorsportu a vodních sportů.

Waidwerk HD je kanál pro všechny milovníky lovu, rybaření a outdooru. Kromě nejnovějšího know-how, jako je správné vybavení, nejlepší oblasti a nejúčinnější metody lovu, se diváci mohou těšit na vzrušující scény z lovu a rybolovu, záběry vzácných zvířat a dechberoucí přírodu po celý den.

ClipMyHorse.TV HD pokrývá témata týkající se jezdeckého sportu, jako je drezura a skoky, chov koní a každodenní trénink.

nové technické parametry:

• Astra 1L (19,2°E), freq. 11,185 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Videoguard

původní technické parametry:

• Astra 1N (19,2°E), freq. 11,656 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Videoguard

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články