Quantcast

Agáta Jaromíra Soukupa - novinka na TV Barrandov

| redakce | tisk

S příchodem nové podzimní televizní sezóny přichází provozovatel české celoplošné televizní skupiny Barrandov z novými pořady a formáty. Na diváky čeká nová reality show Agáta Jaromíra Soukupa.

Od pondělí do středy ve druhém slotu v prime time (kolem 21:30 hodiny) bude TV Barrandov vysílat novou relaci Agáta Jaromíra Soukupa. Poprvé 5. září 2022. Upoutávka na pořad slibuje skutečně první hvězdnou show, u které se diváci nebudou nudit. V nové show bude vystupovat generální ředitel skupiny Barrandov Jaromír Soukup a jeho partnerka Agáta Hanychová.

Aréna Jaromíra Soukupa. Jeden z politických pořadů na TV Barrandov nebude chybět ani na podzim. Archivní foto (foto: Barrandov)
▲ Aréna Jaromíra Soukupa. Jeden z politických pořadů na TV Barrandov nebude chybět ani na podzim. Archivní foto (foto: Barrandov)

"Prožívejte radosti a starosti hvězdného páru Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, sledujte jejich příběhy a nahlédněte do jejich uvažování. Agáta Jaromíra Soukupa je zábavný pořad, při kterém můžete zjistit, že žijí stejný život jako vy," láká upoutávka na nový pořad Agáta Jaromíra Soukupa televize Barrandov.

Diváci, kteří nestihnou premiérové díly, mohou sledovat reprízy následující dny vždy kolem 13. hodiny.

To nejlepší z týdne přinese speciální díl s názvem "Agáta Jaromíra Soukupa Speciál". Poprvé v neděli 11. září ve 20:15 hodin.

Z dalších programových novinek TV Barradov jmenujme "Jaromír Soukup: Bez brzdy". Bez brzdy, naplno a otevřeně o všem, co si zaslouží ostrý komentář šéfa skupiny Barrandov. Ten bude zároveň show nabízet i na svém novém YouTube kanálu. Tato novinka se ve vysílání TV Barrandov poprvé objeví v neděli 28. srpna krátce před 23. hodinou.





Reklama




Vybrané články