Quantcast

RTL Klub chystá rebranding kanálů v Maďarsku

| redakce | tisk

Televizní skupina RTL se v Maďarsku připravuje na jednu z největších změn ve své historii. Podle informací Media1 se RTL Klub a další kanály přetransformují na nové značky. Ke změnám může dojít v den 25. narozenin RTL Klub, které bude vysílatel slavit na konci října.

Televizní kanály RTL Magyarország (RTL Hungary) brzy změní své názvy a změní svoji grafickou podobu. Nový vizuál se již objevil na faktuře jednoho z poskytovatelů kabelové televize. Změna může proběhnout 1. listopadu 2022.

Podrobnosti o změnách, které mají nastat letos na podzim:

RTL Klub se přejmenuje na RTL (RTL Kluv HD bude nově RTL HD)
RTL+ má pokračovat jako RTL Három (RTL Három HD) (Három v překladu "tři")
RTL II se má změnit v RTL Kettő (RTL Kettő HD) (Kettő v maďarštině znamená "dva")

Generální ředitelka RTL Magyarország, Vidus Gabriella, na tiskové konferenci potvrdila přejmenování stanice RTL Klub. Kromě toho má novou image schválit mateřská společnost. O rebrandingu dalších stanic RTL šéfka neřekla žádné informace a ani přesné datum jejich přejmenování. U příležitosti svých 25. narozenin si RTL klade za cíl připomenout divákům nejúspěšnější momenty posledních desetiletí v Maďarsku. Pořad skládající se ze dvou části má odvysílat 23. a 30. října.

Všechny kanály maďarské televizní skupiny RTL Hungary se vysílají prostřednictvím satelitů Thor na pozici 0,8°W a jsou zakódované a dostupné pro abonenty Digi TV Hungary a Direct One v Maďarsku. Portfolio tvoří stanice jako RTL Klub, RTL II, RTL Gold, RTL+, Sorozat+, Muzsika TV, Film+ a Cool TV.

zdroj: satkurier.pl + media1.hu





Reklama




Vybrané články