Quantcast

Baby Time - odstartoval nový dětský kanál

| redakce | tisk

V sobotu 1.10.2022 odstartoval na ruském televizním trhu nový tématický kanál Baby Time. Jde o nový projekt tamní společnosti Bridge Media, provozovatele hudebních kanálů pod značkou Bridge. Distribuční signál Baby Time je poskytován prostřednictvím satelitu ABS 2A (74,7 °E).

Baby Time vysílá zatím volně ( FTA). Výhledově se počítá se zakódováním distribučního signálu, který pak bude sloužit jen pro televizní operátory.

Logo Baby Time
▲ Logo Baby Time

Vysílání stanice Baby Time, jak již název napovídá, je hudební televize pro děti ve věku od dvou do osmi let. Název stanice pochází ze stejnojmenného programového bloku na stanici Bridge TV v letech 2006 až 2020, kdy stanice přinášela animované klipy pro děti.

Program Baby Time se zaměří na dva hlavní formáty - "Little Songs" - vzdělávací sovětské, ruské a zahraniční písně pro děti a "Mini Disco" - taneční písně pro starší děti.

Aktuálně portfolio Bridge Media obsahuje již 8 stanic: vedle nové Baby Time nabízí programy Bridge, Bridge Classic, Bridge Hits, Bridge Russian Hit (Bridge Russkij Hit), Bridge Schlager (Bridge Šlager), Bridge Deluxe a Bridge Fresh (Bridge Freš).

technické parametry - Baby Time:

• ABS 2A (74,7° E), freq. 12,653 GHz, pol. V, SR 35007, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články