Quantcast

Zimní sporty na platformách Warner Bros. Discovery

| redakce | tisk

Fanoušci v celé Evropě si budou moci vychutnat to nejlepší ze zimních sportů, protože všechny významné závody světových pohárů a mistrovství světa (s výjimkou Švýcarska) bude možné v sezoně 2022-23 sledovat v síti Warner Bros. Discovery Sports.

Až 600 závodů a 3500 hodin zimních sportů, které budou v příštích šesti měsících vysílány na Eurosportu, v aplikacích Eurosportu a discovery+, umožní fanouškům přístup k nejkomplexnějšímu pokrytí a upevní postavení Warner Bros. Discovery jako Domova zimních sportů v Evropě.

Platformy Warner Bros. Discovery (foto: Discovery)
▲ Platformy Warner Bros. Discovery (foto: Discovery)

Digitální platformy společnosti Warner Bros. Discovery včetně Eurosport.com poskytnou fanouškům možnost zažít sportovní dění živě i na vyžádání, a také si vychutnat špičkové analýzy od týmu expertů na zimní sporty. Pro zimní sportovní sezonu 2022-23 vybrala společnost Warner Bros. Discovery experty, kteří představí své názory na klíčové momenty v příslušných disciplínách a exkluzivně je po celou sezonu nabídnou fanouškům na lineárních a digitálních platformách.

Potvrzenými experty společnosti Warner Bros. Discovery Sports jsou:

- Martin Schmitt, skoky na lyžích, olympijský vítěz
- Tina Mazeová, alpské lyžování, dvojnásobná olympijská vítězka
- Justyna Kowalczyková, běh na lyžích, dvojnásobná olympijská vítězka

Sezona zimních sportů odstartuje úvodním kolem Světového poháru FIS v alpském lyžování v rakouském Söldenu, kde se jede obří slalom žen a mužů, zatímco sezona skoků na lyžích začíná 5. listopadu v polské Wisle.

V únoru a březnu se konají nejvýznamnější akce v kalendáři zimních sportů a fanoušci je mohou sledovat na platformách Warner Bros. Discovery Sports. Od 6. do 19. února 2023 se v Courchevelu a Meribelu ve Francii uskuteční Mistrovství světa v alpském lyžování a od 22. února do 5. března 2023 Mistrovství světa v klasickém lyžování v Planici ve Slovinsku.

zdroj: WBD





Reklama




Vybrané články