Quantcast

Novinky SledovaniTV: Rik TV ve full HD, přidán NatureTV ve 4K

| redakce | tisk

Internetová televizní platforma SledovaniTV přichází s řadou novinek. Provozovatel zvyšuje obrazovou kvalitu slovenského dětského kanálu RiK TV na full HD (plné HD rozlišení). V současnosti již nabízí v plném HD celkem 95 kanálů, dalších 11 ve 4K.

Technická kvalita RiK TV na full HD byla zvýšena již v říjnu.

Neustále se snažíme zvyšovat kvalitu obrazu u našich kanálů. V současné době vysíláme většinu kanálů v rozlišení minimálně HD, což potěší zejména majitele nových televizí s vysokým rozlišením,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Menu služby SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Menu služby SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Rik TV je oblíbená slovenská televizní stanice pro děti. Vysílá 24 hodin denně animované i hrané pohádky, pohádkové filmy a seriály, nechybí ani dětské pořady. Stanice si dává za cíl hravou a jednoduchou formou děti zabavit, ale i poučit. Klade důraz na společenské hodnoty a rozmanitost.

Vedle navýšení kvality Rik TV přináší SledovaniTV i další nové programy. Jedním z nich je stanice NatureTV se záběry české a slovenské přírody a to v ultra vysokém rozlišení (UHD) ve formátu 4K.

Operátor také do základních balíčků slovenské služby SledovanieTV zařadil oblíbený hudební kanál SenziTV. Ten se zaměřuje zejména na dechovku, slovenskou lidovou hudbu, livestylové pořady a české a slovenské filmy.

Stejně jako každý měsíc, i v listopadu získají zákazníci jako dárek několik promo kanálů v základním balíčku. Tentokrát se jedná o oblíbený program Epic drama, který se zaměřuje na výpravná dramata a dobové seriály.

Druhým promo kanálem je dokumentární stanice Spektrum. Ta vysílá dokumenty o významných či zajímavých osobnostech, historii, vědě, technice a podobných tématech.





Reklama




Vybrané články