Quantcast

Seriál Iveta startuje na TV JOJ již v neděli

| redakce | tisk

Je drzá, upřímná a na nich si nehraje. To je Iveta, hlavní postava, ale i název lednové novinky, která odstartuje na obrazovkách slovenské televize JOJ již v neděli 8. ledna 2023.

Iveta je mladé děvče, které chce být úplně jiné jako ostatní. Vyrůstá v Trebišově a svoje rodné město by nikdy nevyměnila, nebýt jedné zajímavé návštěvy. A tak pro Ivetu začíná nové dobrodružství a otevírá jiný svět.

Seriál Iveta (foto: TV JOJ)
▲ Seriál Iveta (foto: TV JOJ)

Za novinkou televize stojí hvězdná jména. Sociální komedii Iveta napsal scenárista Petr Kolečko, známý i fenomenální českou minisérií Most!, za kamerou stál oceňovaný Martin Žiaran a tuto trojici uzavírá výjimečný režisér Jan Hřebejk, který vytvořil legendární Pelíšky nebo film Musíme si pomáhat, za který byl nominován na Oscara. Právě pro něho byl seriál novou výzvou.

Seriál Iveta je zajímavý i novými hereckými tvářemi. Hlavní postavu si zahrála Alžbeta Ferencová, známá pod jménem Zea. Šlo o její první velkou hereckou zkušenost, neboť se primárně věnuje zpěvu a tanci.

Dále se v seriálu Iveta objeví z mladé herecké generace i herci Michal Kinik, Sophia Korčučková, Ráchel Šoltésová nebo Niki Dékány. Diváci se mohou těšit i na známé herecké špičky. Matku Ivety ztvárnila Zuzana Mauréty. V seriálu Iveta se také objeví Milan Ondrík, Natália Germani, Daniel Fischer, Peter Nádasdi, Jevgenij Libezňuk, Milo Kráľ a řada dalších.

Televize JOJ bude vysílat seriál Iveta ve dvou částech za sebou. Poprvé v neděli 8.1.2023 ve 20:35 hodin.





Reklama




Vybrané články