Quantcast

28,2E: Návrat The Box, start Great! Romance

| redakce | tisk

Po skončení vánočních svátků se vrací na televizní obrazovky tématické kanály s běžným obsahem. Videoklipová stanice BoXmas se vrátila k původnímu obsahu a vysílá pod svoji osvědčenou značkou The Box.

The Box vysílá volně ( FTA) ze silného evropského svazku satelitu Astra 2G. Příjem je možný s parabolami malých rozměrů (od cca 60 cm) i v regionu střední Evropy.

The Box - záběr z příjmu stanice
▲ The Box - záběr z příjmu stanice

Jiný osud potkal bezplatný filmový kanál GREAT! Xmas, který se nevrátil k původnímu názvu GREAT! Movies Classic. Provozovatel přinesl divákům zbrusu nový program s novým obsahem GREAT! Romance. Jak název nově spuštěného kanálu napovídá, stanice se zaměří na romantické filmy.

Klasické filmové tituly, které byly dříve k vidění na stanici GREAT! Movies Classic nyní vysílá hlavní kanál GREAT! Movies v rámci svého programového bloku.

Program GREAT! Romance vysílá z transpondéru, který používá britský paprsek. Pokrytí z tohoto transpondéru je nasměrováno především na britské ostrovy. Směrem do Evropy signál slábne. Vysílání je možné přijímat i v některých oblastech střední Evropy s parabolami větších a velkých rozměrů v závislosti na lokalitě příjmu.

technické parametry - The Box (původně BoXmas):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,265 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

technické parametry - GREAT! Romance (původně GREAT! Xmas):

Astra 2F (28,2°E), freq. 11,307 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články