Quantcast

History a Crime and Investigation na kapacitě M7 Group

| redakce | tisk

Dokumentární kanály History a Crime and Investigation se objevily na kapacitě společnosti M7 Group, člena CANAL+, na satelitu Thor 5 (0,8°W). Programy obsadily vyhrazené testovací pozice Test1 až Test4.

Ačkoliv byly připraveny čtyři testovací pozice, vysílají se na nich dva programy, jeden z nich ve dvou verzích. Jedna pozice je virtuální pro potřeby maďarské Digi TV.

Na pozici Test1 a Test4 (virtuální pozice) se objevila stanice History Hungary zakódovaná systémy podmíněného přístupu Irdeto (CAID 0D97, 0653), Nagra MA (CAID 1815, 181D) a Conax (CAID 0B02). Virtuální používá CAID 1802 a 1880, tj. systém Nagra MA. Program je šířen s volitelnou maďarskou a anglickou audio stopou. K dispozici jsou také rumunské DVB titulky.

Na pozici Test2 je šířena panevropská verze stanice History s audio stopami v češtině, angličtině, maďarštině, ruštině a turečtině. K dispozici jsou u tohoto feedu volitelné DVB titulky v bulharštině, dánštině, estonštině, finštině, řečtině, chorvatštině, makedonštině, slovinštině, srbštině a švédštině. Vysílání je kryptováno systémy Nagra MA (CAID 1815, 181D), Conax (CAID 0B02) a Irdeto (CAID 0653 a 0D97).

Na programová pozici Test3 je šířena panevropská verze programu Crime and Investigation s volitelnou českou a anglickou audio stopou. Jsou zde připojené DVB titulky v nizozemštině, bulharštině, řečtině, chorvatštině, rumunštině, slovinštině a srbštině. Vysílání je zakódováno stejnými CA systémy jako panevropská mutace programu History.

Ačkoliv mají programy History a C&I připojené kódování pro karty freeSAT, programy z této kapacity nejsou dostupné na kartách freeSATu. Tato informace platí v době publikování této zprávy.

technické parametry: History Hungary, History Pan European, Crime and Investigation Pan European:

• Thor 5 (0,8°W), freq. 11,938 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK





Reklama




Vybrané články