Quantcast

Projekt sportovní TV Arena bude vysílat jako A11 Sport

| redakce | tisk

Plánovaný projekt sportovní televizní stanice TV Arena společnosti Perinvest, a.s. se bude nakonec vysílat pod jiným názvem - A11 Sport. Změna názvu chystaného programu se objevila v žádosti o udělení vysílací licence.

TV Arena - A11 Sport bude volně sportovní kanál, který bude šířen prostřednictvím pozemních vysílačů v rámci celoplošné DVB-T2 sítě 23 (multiplex 23) u operátora CDG (Czech Digital Group), vlastněný společností České Radiokomunikace. Stanice tak obsadí jeden z připravených programových slotů v tomto multiplexu - buď Test-1 nebo Test-4. Na pozici Test-2 včera začala vysílat stanice A11 (dříve Náš Region TV a ještě předtím Regionální televize CZ).

Program se má vysílat také přes satelit, kabelové a internetové platformy.

Nová sportovní televize je jedním z televizních projektů provozovatele A11. Postupně má vzniknout skupina tv kanálů A11. První z nich již vysílá. Do konce roku by měla odstartovat další stanice (zřejmě A11 Sport) a někdy v budoucnu program třetí.

TV Arena - A11 Sport chce divákům nabízet i sportovní přenosy, informace, magazíny ze světa druhé hokejové ligy a mládežnického hokeje, fotbalové zajímavosti a aktuality z fotbalové juniorské ligy, florbalové zápasy, volejbalové a basketbalové přenosy, golfové turnaje (Czech PGA Tour) a mnoho dalšího. Nebudou chybět ani pořady o zdravém životním stylu.





Reklama




Vybrané články