Quantcast

Léto na TV Nova: Okresní přebor či Policie Modrava

| redakce | tisk

Smích, zábava a humor budou dominantními prvky letního vysílacího schématu na Nově. Diváci se mohou těšit na návrat oblíbených a mnohdy už kultovních seriálů jako Okresní přebor, Hospoda, Kameňák, nebo Co ste hasiči?

Fanoušci krimi seriálů se mohou těšit na reprízy fenomenální Policie Modrava, Kriminálky Anděl a Specialistů. Nova Action uvede nové epizody Kobry 11. Od prvního dílu se na obrazovky vrátí Krok za krokem (Nova Fun), Doktorka Quinnová (Nova Lady) a To je vražda, napsala (Nova Gold). Pestrou nabídku snímků pro celou rodinu nabídne i filmový kanál Nova Cinema.

Seriál Hospoda, na snímku Petr Nárožný (foto: TV Nova)
▲ Seriál Hospoda, na snímku Petr Nárožný (foto: TV Nova)

V podvečery všedních dnů se na Novu vrátí stálice letního vysílání, seriál Hospoda, kultovní, hereckými hvězdami nabitý seriál z prostředí pražské hospůdky a o neobyčejně veselých příhodách jejích štamgastů. Následovat budou reprízové díly zábavné kvízové show Na lovu s Ondřejem Sokolem.

Pondělky od 19. června a ž do konce prázdnin budou tradičně patřit Specialistům, jejich fanoušci se mohou těšit hned na dvě epizody za sebou. V úterý (a v neděli) se na obrazovku vrátí Jana Vinická a její Police Modrava. Diváci si připomenou první sérií úplné začátky legendárního seriálu natáčeného z velké části v Národním parku Šumava.

Seriál Okresní přebor (foto: TV Nova)
▲ Seriál Okresní přebor (foto: TV Nova)

Středeční hlavní vysílací čas bude patřit oblíbené reality show Výměna manželek. Po ní si diváci připomenou jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním, v dokumentárním seriálu Malé lásky.

Ve čtvrtek 22. června diváci uvidí poslední díl první řady původního dobového seriálu Zlatá labuť. Ale už o týden později, od čtvrtka 29. června, se mohou pravidelně těšit na komediální seriál Co ste hasiči?, po kterém budou následovat vždy dvě epizody legendárního Okresního přeboru režiséra Jana Prušinovského.

Seriál Co ste hasiči (foto: TV Nova)
▲ Seriál Co ste hasiči (foto: TV Nova)

Páteční a sobotní prázdninové večery opanují obrazovky TV Nova filmy. Konec pracovního týdne bude ve znamení českých snímků: Ubal a zmiz, LOVEní a komediálních trilogií Babovřesky a Bobule. První víkendový večer se diváci mohou těšit na hity světové kinematografie: 2012, Tomb Rider, Bohové Egypta, Asterix a Olympijské hry, Fantastická zvířata a kde je najít, Fantastická zvířata: Grindewaldovy zločiny, Wonder Woman, Wonder Woman 1984 a Aquaman.

Nedělní večer již tradičně diváky zavede na Šumavu k Policii Modrava a po ní se diváci přesunou do Prahy, k další televizní legendě, seriálu Kriminálka Anděl. Ve repríze třetí řady se objeví Martin Stropnický, David Švehlík, Marek Taclík nebo Ivana Chýlková.

Filmová Nova Cinema nabídne nespočet zahraničních titulů, například tři snímky Spider-Man napěchovaných dobrodružstvími pavoučího muže s Tobeym Maguirem v hlavní roli, nebo celou kultovní trilogii Matrix s Keanu Reevesem v hlavní roli. Fanoušci filmů se mohou těšit i na Hartovu válku, Kurz sebeovládání nebo závěrečný díl série o Johnu Rambovi s poditulem Poslední krev. Hlavního hrdinu opět ztvárnil Sylvester Stallone,

Nova Fun uvede starší oblíbené komediální seriály, jakými jsou Teorie velkého třesku, Dva a pul chlapa, Zlatá sedmdesátá, Přátelé, Máma, Griffinovi a na obrazovky se opět vrátí sitcom Krok za krokem, ve kterém se sice manželé Carol a Frank mají rádi, ale jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si naschvály.

Nova Action v premiéře uvede nové tři epizody německého úspěšného krimiseriálu Kobra 11. Každá epizoda má stopáž celovečerního filmu. Diváci se také mohou těšit na celkem deset filmů dobrodružné sci-fi ze série Star Trek.

Pro milovníky romantiky jsou na Nova Lady připraveny turecké seriály Zrazená láska a Moje sladká lež. Diváci se mohou těšit i na návrat Jayne Seymourové v roli Doktorky Quinnové. Každou sobotu a neděli nejen divačky uvidí osudy lékařky Michaely a jejího manžela Sullyho v městečku Colorado Springs.

Na Nova Gold se vrátí úvodními díly jeden z nejúspěšnějších amerických televizních seriálů To je vražda napsala. Hlavní postavu, bývalou policistku a spisovatelku Jessicu Fletcherovou, ztvárnila herečka Angela Lansburyová, Diváci také uvidí další oblíbené seriály Zákon a pořádek, Beze stop nebo Myšlenky zločince.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články