Quantcast

Premiové filmové kanály ve SledovaniTV jen za 1 Kč po celé září

| redakce | tisk

Provozovatel OTT platformy SledovaniTV v rámci promo akce nabídne v září svým uživatelům Filmový balíček za zvýhodněnou cenu. Za první měsíc zaplatí jen 1 Kč/0,10 €. Programovou nabídku tím obohatí o 8 kanálů. Všichni uživatelé navíc v září získají jako součást základního balíčku dvě stanice zdarma.

SledovaniTV nabízí svým uživatelům balíček filmových stanic jen za 1 Kč/0,10 € na první měsíc. Ten je určený zejména pro filmové nadšence a obsahuje 8 stanic - Cinemax, Cinemax 2, FilmBox, Film Europe, Film Europe +, CS Film, CS Horror a Epic Drama.

OTT platforma SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ OTT platforma SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Každý kanál nabízí svým sledujícím filmy jiného žánru. Na své si tak přijdou milovníci historických dramat, hollywoodských trháků, dechberoucích hororů, artových filmů i staré české a slovenské klasiky. Od října bude balíček stát opět 149 Kč/ 5,99 € na měsíc

Jako obvykle jsme si pro uživatele v září připravili také promokanály. Ty uživatelé najdou přímo v základním balíčku. Tentokrát jsou to kanály Epic Drama a Viasat History.

Epic Drama potěší fanoušky výpravných dramat či adaptací klasických literárních děl. Filmy a seriály se dotýkají témat zločinu, záhad, politiky, boje o moc a historie. Vysílání je bez reklam 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Na dokumentárním kanálu Viasat History můžete sledovat mnoho historických dokumentů.

S nadcházejícím podzimem chceme uživatelům dopřát filmovou nálož. Proto jim nabízíme balíček 8 filmových kanálů jen za 1 Kč nebo 0,10 €. Věříme, že tak každý najde tu pravou zábavu, na sychravý večer,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.





Reklama




Vybrané články