Quantcast

prima+ se rozšířila o 15 seriálů a filmů ČT

| redakce | tisk

V nabídce streamovací služby prima+ je možné najít vybrané filmy a seriály veřejnoprávní České televize (ČT). Skupina Prima nově navázala partnerství s ČT a pro začátek získala práva na vysílání 11 seriálových a 4 filmových titulů.

Uživatelé placených tarifů prima+ PREMIUM a prima+ LIGHT tak nově mohou sledovat například tituly Ach, ty vraždy!, Čtvrtá hvězda, Dabing Street, Definice lásky, Jak dostat tatínka do polepšovny, Jak vytrhnout velrybě stoličku, Marie Terezie, Nevinné lži, Poldové a nemluvně, Sanitka, Sever, Správnej dres, Špunti na cestě, Trpaslík a Život a doba soudce A.K.

Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima při představení služby prima+ (foto: FTV Prima)
▲ Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima při představení služby prima+ (foto: FTV Prima)

Naším strategickým cílem je nabídnout divákům žánrově pestrý obsah, aby si u nás každý našel to své. Díky dlouhodobému partnerství s Českou televizí rozšíříme nabídku o další pořady od známých českých tvůrců a lokální tvorbu, které je oblíbena napříč generacemi,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Streamovací videoslužba skupiny Prima prima+ je na trhu téměř devět měsíců. Za tu dobu nabídla divákům pod hlavičkou Prima ORIGINALS celou řadu prémiových formátů jako Zákony vlka, Půlnoční zpověď, Agrometal, Bodyguardi, Pod hladinou, Sedm schodů k moci, Bez lítosti, Malá velká liga, Na vlnách Jadranu nebo Banáni. Právě tyto tituly jsou na platformě spolu s dalšími původními seriály Primy ZOO a Slunečná mezi nejsledovanějšími.





Reklama




Vybrané články