Quantcast

Vánoce na TV Nova: Komedie, pohádky, rodinné filmy, romantika i akce

| redakce | tisk

Komedie, pohádky, rodinné filmy, romantika i akce. Včetně legendárního Shreka nebo vánoční epizody kultovního Comebacku. Nebude chybět ani tradiční sváteční epizoda Ulice, sportovní nadílka a každý den nová epizoda reality show Big Brother na Voyo. A mnoho dalšího.

Hlavními štědrovečerními pohádkami budou Jak se budí princezny a Zakletá jeskyně. Na romantickou strunu zahraje legendární Láska nebeská, která letos slaví dvacet let od svého vzniku.

Poslední večer roku bude patřit premiérám původních zábavních formátů a exkluzivního záznamu „po strop“ našlapaného koncertu Marka Ztraceného v Edenu.

Vánoce s překvapením, tak se jmenuje letošní štědrovečerní epizoda seriálu Ulice. Ta bude letos v mnoha ohledech výjimečná, plná hvězd i neopakovatelné adventní a štědrovečerní atmosféry.

Silvestr na Nově bude plný hvězdných jmen. V poslední den letošního roku na diváky opět čekají Silvestrovské Televizní noviny. I letos jejich tvůrci divákům ukážou, co se letos tak trochu nepovedlo. Chybět nebudou ani nepovedené záběry z oblíbených seriálů Ulice, Zlatá labuť, Ordinace a dorazí i spousta slavných hostů.

Na diváky čeká také speciální díl oblíbené vědomostní soutěže Na lovu. O výhru, která bude věnována na charitativní účely, budou bojovat moderátor Leoš Mareš, zpěvačka Monika Absolonová, módní návrhář Osmany Laffita a Vojtěch Dyk. V tomto speciálu se objeví všech pět lovců a dokonce i Aleš Háma v roli asistenta Ondřeje Sokola.

Další silvestrovskou premiérou bude originální show Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd. Její kreativní producentka Simona Matásková vypočítává: „Nejen že se v letošním silvestrovském programu představí kromě Ondřeje Sokola s Alešem Hámou další populární osobnosti, jako třeba Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Václav Kopta či sourozenci Gondíkovi, které jsou s Novou přirozeně spjaty, tentokrát to budou i jiná esa současné české zábavy. Za všechny bych jmenovala Karla Šípa a Libora Boučka. Obrovskou radost mám, že na účast rovněž kývla legendární Jiřina Bohdalová, bez níž silvestr není silvestrem.“

Letos v červnu si největší současný hitmaker Marek Ztracený splnil svůj sen - třikrát po sobě vyprodal stadion Eden. Nezapomenutelnou atmosféru koncertů zachytily kamery a tento exkluzivní záznam nabídne TV Nova hned po půlnoci.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články