Quantcast

Streamovací platforma CANAL+ bude i v Nizozemí

| redakce | tisk

CANAL+ Group spouští svoji streamovací platformu na dalším trhu. Nově svoji VOD službu bude nabízet v Nizozemí. Doposud byla streamovací služba CANAL+ poskytována v Rakousku, České republice a na Slovensku.

Stávající streamovací služba, provozovaná dceřinou společností M7 Group, bude v Nizozemí přejmenována a od 29. ledna 2024 poskytována pod značkou CANAL+.

Od uvedeného data bude CANAL+ poskytovat komplexní nabídku kombinující živé televizní vysílání a streamingový obsah a to na jedné platformě, včetně ESPN, která vlastní práva na nizozemskou fotbalovou soutěž, dále se širokou škálou filmů a seriálů různých žánrů.

Platforma CANAL+ (foto: CANAL+)
▲ Platforma CANAL+ (foto: CANAL+)

CANAL+ se může spolehnout na dvě dceřiné společnosti skupiny jako dodavatele obsahu, STUDIOCANAL a SPI INTERNATIONAL, dále také na FilmWorks s katalogem více než 8 tisíc mezinárodních titulů.

Skupina také umožní přístup k exkluzivním titulům od společností Viaplay, Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate a Lumiere, včetně nové sezóny úspěšné norské série Furia a nového krimiseriálu Negotiator.

Vedle přímého prodeje služeb své platformy spolupracuje CANAL+ také s předním nizozemským telekomunikačním operátorem VodafoneZiggo, aby dodal službu k více než třem milionům potenciálních zákazníků v Nizozemsku.

CANAL+ Group působí ve více než 50 zemích a má přes 25 milionů abonentů v Evropě, Africe a Asii.





Reklama




Vybrané články