Quantcast

Změny v nabídce kanálů Hayat TV

| redakce | tisk

Skupina kanálů Hayat TV z Bosny a Hercegoviny představila změny ve svém portfoliu. Provozovatel přejmenoval některé své televizní programy a zároveň spustil zbrusu nové stanice.

Kanál Hayat Music byl přejmenován na Hayat Music Box. Další hudební stanice Hayat Folk se nově jmenuje Hayat Folk Box. Program Hayat Plus byl přejmenován na Hayat 2. Vedle přejmenování programů byly spuštěny dva nové kanály: Hayat Stil i Život a Hayat Love Box. Všechny stanice vysílaní s novou grafikou, včetně dětského programu Hayat Hayatovci.

Rodina kanálů Hayat (foto: Hayat.ba)
▲ Rodina kanálů Hayat (foto: Hayat.ba)

Hayat Love Box je tématický hudební kanál určený pro romantiky, který spojuje domácí regionální a zahraniční hudbu v harmonickém mixu 85% regionálních a 15 procent mezinárodních hitů. Stanice se zaměřuje na lehčí melodie, balady, milostné písně, nabízí pečlivě vybrané bloky hudby, které odrážejí jádro romantické hudby.

Tématický kanál Hayat Stil i Život je zaměřen především na ženy a sekundárně na celou rodinu. Kanál nabízí jedinečnou kombinaci programového obsahu, který zdůrazňuje životní příběhy, kulinářské programy, zábavu a kulturu.

Speciálně pro diasporu je určen kanál Hayat Plus pod novým názvem Hayat 2.

Hayat Music Box je určen pro fanoušky bosenské pop music. Stanice vysílá výhradně hudbu bosenských popových umělců pod heslem "Jen naši".

Hayat Folk Box, jak název napovídá, se zcela zaměřuje na lidovou hudbu bosenských autorů.

Všechny stanice - kromě dvou nových programů - jsou součástí multiplexu společnosti Telekom Srbija na satelitu Astra 3B (23,5°E), na kmitočtu 12,402 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK. Vysílání je zakódováno systémy Conax a Nagra MA.

zdroj: tevehaver + hayat.ba





Reklama




Vybrané články