Quantcast

freeSAT se rozšíří o JOJ Svet HD?

| redakce | tisk

Rozšíření programové nabídky satelitní platformy freeSAT na obzoru? Společnost Slovak Telekom (ST) připojila ke své modulaci programu JOJ Svet HD systémy podmíněného přístupu Irdeto a Conax, které patří kartám freeSAT.

Satelitní službu freeSAT provozuje lucemburská mediální skupina M7 Group, člen skupiny CANAL+. Vlastník platformy již delší dobu programovou nabídku freeSATu na Thoru nerozšiřuje. Zákazníkům umožňuje snadný přechod na televizní službu, kterou poskytuje ze satelitů Astra. Proto připojení CA systémů freeSATu k uvedenému programu na Thoru je překvapivé.

JOJ Svet HD je na Thoru nově kryptován systémy Irdeto (CAID 0653) a Conax (CAID 0B02). Program zatím není na kartách freeSATu z Thoru dostupný. Pravděpodobně se jedná jen o interní testování. V případě, že bude program zařazen do nabídky, budou moci stanici sledovat jen diváci na Slovensku. Podobně jako zákazníci na Astře.

technické parametry - JOJ Svet HD:

Thor 6 (0,8°W), freq. 12,245 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA (CAID 1882, 1886) + Conax (CAID 0B02) + Irdeto (CAID 0653)





Reklama




Vybrané články