Quantcast

Lucie Šafářová se vrací na kurty. Prozradila na CANAL+ Sport

| redakce | tisk | názory

Tenistka Lucie Šafářová na pár měsíců vzkřísí veleúspěšnou kariéru, kterou ukončila před pěti lety. Chystá se naskočit do čtyřhry a opět vytvořit pár s kamarádkou Bethanií Mattek-Sands.

Provdala se za hokejistu Tomáše Plekance. Narodily se jim dcera Leontýnka a syn Olík. Jako expertka CANAL+ Sport, v jehož týmu se činila například na nedávném turnaji v Dubaji, zkouší druhou kariéru.

Nicméně delší dobu jí v hlavě klíčila svůdná myšlenka, kterou se nedávno rozhodla uskutečnit. Na zmíněném podniku si zatrénovala se svou někdejší americkou parťačkou a blízkou přítelkyní Bethanií, načež se v příjemném stínu malebného zákoutí areálu usadily k jedinečnému rozhovoru.

Na CANAL+ Sport tak vznikl pořad Advantage Bethanie Mattek-Sands, z něhož letí do světa oznámení, že se znovu dává dohromady pár, který v minulosti posbíral pět deblových grandslamových titulů.

Chci, aby se náš tým Bucie vrátil na scénu, abychom si užily nějakou legraci a aby mě mé děti viděly v akci při zápasech,“ řekla Šafářová, někdejší světová pětka v singlu a jednička ve čtyřhře. „Nebudeme se upínat k nějakým výsledkům,“ reagovala nadšená Mattek-Sands. „Ale vím, že když se sejdeme, vždycky vznikne spousta energie a zábavy. Když jsme spolu, přináší to světlo do mého života.“

Dříve úspěšná dvojice má jistý start na Livesport Prague Open, které se uskuteční od 21. do 26. července.

Neváhali jsme ani vteřinu, když se na nás Lucka obrátila s prosbou o divokou kartu,“ říká Miroslav Malý, ředitel podniku a pořádajícího klubu Sparta Praha. „Úsměvné je, že se na našem turnaji s českými fanoušky loučila. Teď se těším na krásné uvítání, které jí společně přichystáme. Sleduju, jak se u nás na návrat tvrdě připravuje. Je velká profesionálka, a tak jsem přesvědčen, že nás čeká několik parádních zápasů.

Známé si z Lucie Šafářové utahují, že patrně objevila nějaký zázračný zdroj energie. Neskonale činorodá žena komentuje mače WTA Tour pro CANAL+ Sport a účinkuje ve studiích. Dalších aktivit se neobává.

Pořad Advantage, ve kterém Lucie Šafářová zpovídá Bethanii Mattek-Sands, odvysílá CANAL+ Sport 2 ve čtvrtek 7. března ve 20:30 hodin.

zdroj: CANAL+

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články