Quantcast

SES Sirius uzavřel kontrakt s Twentyfourseven

| redakce | tisk

Satelitní operátor SES Sirius nedávno uzavřel největší kontrakt ve skandinávském regionu se společností Twintyfourseven Mobile Links AB pro příležitostné využití kapacity na satelitech Sirius 2 a Sirius 3. Společnost bude zajišťovat přenosy pro televizní a rozhlasovou společnost Kanal 75 z dostihových tratí po celém Švédsku.

Twentyfourseven Mobile Links AB využije kapacitu pro občasné sportovní přenosy např. z Mistrovství světa v atletice a MS ve fotbale. Společnost bude také vysílat zpravodajské reportáže a pokryje malé a důležité události ve Švédsku a v zahraničí.

Carina Troedsson, CEO Twentyfourseven Holding AB kontrakt se společností SES Sirius komentoval: "SES Sirius má kapacitu a pokrytí napříč Evropou, které potřebujeme. Toto je důležité, protože naši klienti jako programové společnosti ve Švédsku a v zahraničí přijímají naše přenosy v plném rozsahu. SES Sirius nabízí 24hodinový servis a to je hlavní výhoda."

Jonas Keijser, regionální manažer SES Sirius pro skandinávské země je potěšen z vývoje. "Roste zájem o příležitostné využití kapacity na družicích Sirius. V rámci technologie, jsme jedni z vedoucích satelitních systémů, díky skutečnosti, že je jednoduché se přopojit k naší kapacitě."





Reklama




Vybrané články