Quantcast

Jetix získal práva k seriálu LazyTown

| redakce | tisk

Jetix Europe získal práva pro Pay TV and VOD na území střední a východní Evropy k LazyTown, několikrát oceněnému seriálu plnému živého děje a podmanivé hudby. Seriál vyrobený společností LazyTown Entertainment bude mít premiéru na všech kanálech Jetix Europe ve střední a východní Evropě v květnu 2008.

Minulý rok seriál zvítězil v kategorii dětského filmu “Nejlepší mezinárodní pořad? a získal ocenění BAFTA (Britské akademické filmové ceny), LazyTown má zásluhu na přetváření způsobu chování a postoje dětí ke stravě a cvičení. Tento seriál je v současnosti nejlépe prodávaným dětským pořadem a již nyní je vysílán ve 103 zemích, včetně televizních kanálů jako jsou BBC, CBBC a CBeebies ve Velké Británii.

LazyTown je částečně hraný, částečně loutkový seriál doplněný animací CGI, ze kterého přímo vyzařuje energie a je určen pro děti ve věku 3 až 7 let. Jednotlivé epizody představují zdravý životní styl formou legrace, hudby, vtipu a úžasného děje v pestrobarevném světě, který je vzhůru nohama a kde se pořád něco děje. Stephanie přichází do LazyTown z vnějšího světa a setkává se se skupinou bláznivých dětí a dospělých, jakým je například největší lenoch a darebák na světě, Robbie Rotten. Naštěstí Stephanie zjistí, že LazyTown je také domovem Sportacus, hrdinského atleta, který si proskáče a vyskáče svou cestu v LazyTown a je dobrým rádcem a pomocníkem pro Stephanie - ukazuje jí rozdíly mezi zdravým a nezdravým životním stylem.





Reklama




Vybrané články