Quantcast

UPC Digital se rozšíří o nové programy

| Martin Vyleťal | tisk

Digitální kabelová nabídka společnosti UPC Česká republika, UPC Digital, se může rozšířit o další tématické kanály Bebe TV, AXN Crime, AXN Sci-Fi a Voom HD. Změnu programové nabídky spočívající v jejím rozšíření o nové převzaté zahraniční televizní programy schválila Rada pro rozhlasové a televizní vysílání na posledním zasedání.

Dvojice programů věnovaná krimi seriálům a filmům a science-fiction titulům AXN Crime a AXN Sci-Fi bude zařazena do nabídky SUPREME a dětský kanál bebe TV do nabídky STANDARD. Do analogové kabelové nabídky se s programy již nepočítá. Kanál Bebe TV mohou naladit i abonenti UPC Direct, tématické programy AXN Crime a AXN Sci-Fi nejsou zatím dostupné pro satelitní diváky v ČR a SR.

UPC ČR dále RRTV informovala o zařazení filmového kanálu HBO HD do programové nabídky. Společnost má i nově registrovaný HDTV kanál Voom HD. Filmový český kanál HBO HD odstartoval 1. dubna letošního roku, společně s polskou a maďarskou programovou verzí. K distribuci je využíván satelit Amos 1 na pozici 4 st. západně. Vedle HBO HD na českém a slovenském trhu od loňského roku působí i Filmbox HD (dříve Nonstop Kino HD). Obě filmové HD stanice zatím nejsou dostupné pro DTH příjem.





Reklama




Vybrané články