Quantcast

Galaxie Sport

| Tisk

Galaxie Sport    Na nový sportovní kanál, který má ambici nahradit na podzim zkrachovalý Sport 1 se pravděpodobně již od příštího týdne mohou těšit čeští diváci. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání by se na svém pravidelném zasedání 5.března měla zabývat žádostí společnosti Galaxie Sport,s.r.o. o registraci kabelového a satelitního vysílání sportovně-hudebního kanálu Galaxie Sport. Protože na registraci kabelového a satelitního vysílání existuje ze zákona právní nárok, očekává se hladký průběh jednání.



    Začátek vysílání je plánován na 1. dubna, ale zkušební provoz by mohl začít již v měsíci březnu," plánuje si Jiří Hojgr. Podle něj by se Galaxie Sport měla objevit v rozšířené nabídce kabelových společností. Galaxie Sport by ráda rozšířila své aktivity i na Slovensko, kde již jedná s kabelovými společnostmi. Cílem Galaxie Sport je získat 400 až 500 tisíc diváků.

    Galaxie Sport nakoupila televizní práva na vysílání atraktivních sportovních přenosů od bývalého kanálu Sport1. Divákům by tak Galaxie Sport chtěla nabídnout zápasy základní části hokejové NHL, zápasy Stanley Cupu, magazíny Power Week. Připraveny jsou také zápasy německé fotbalové Bundesligy nebo anglické fotbalové poháry. Společnost v současné době ještě nakupuje vysílací práva k dalším atraktivním sportovním událostem tak, aby mohla divákům představit co nejpestřejší program, řekl jednatel královéhradecké společnosti Galaxie Sport, s.r.o. Jiří Hojgr. Galaxie Sport je také připravena vysílat hudební magazíny monitorující českou i zahraniční hudební scénu, hitparády, koncerty a profily hvězd.

Parabola.cz





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články