Quantcast

Galaxie Sport opět za zvýhodněnou cenu na kartách Gital

| Tisk

logo Sportovní kanál Galaxie Sport je opět na dekódovacích kartách firmy Gital nabízen za zvýhodněnou cenu . "Na včerejším jednání naši společnosti s vedením Galaxie sport bylo rozhodnuto o prodloužení zvýhodněné nabídky 4 měsíčního předplatného za 500,-Kč do konce února 2007", uvedlo obchodní oddělení firmy Gital ve své zprávě.

Firma Gital nabízela původně program Galaxie Sport na svých kartách za 500,-Kč s předplatným na 3 měsíce. Koncem roku, v rámci vánoční promo akce, bylo předplatné všem stávajícím abonentům prodlouženo na 4 měsíce. Vánoční akce skončila na konci února a délka předplatného se opět vrátila ze 4 na 3 měsíce za stejnou cenu - 500,-Kč.



Karty Gital (tzv. "Gitalky" či diGITALlink) je jeden ze dvou typů dekódovacích karet určené pro příjem českých programů ze satelitu Astra 3A a Astra 1D v rámci paketu CS LINK. Divák zde může s kartou přijímat stanice ČT1, ČT2, ČT4 Sport, (ČT24 - vysílá volně), Prima TV, (TV Noe - vysílá volně). Za příplatek může přijímat i několik placených kanálů - Galaxii Sport, CS Film a také HBO a Hustler TV.

CS LINK je satelitní síť, která odstartovala v listopadu loňského roku a na trhu nahradila původní službu Czech Link. Paket se postupně rozšíří o další stanice.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články