Quantcast

Hustler TV opustí paket CS LINK

| Tisk

Hustler TV, kanál pro dopělé, ukončí vysílání v CS LINu. "V neděli 11.2.2007 bude ukončeno vysílání erotického programu Hustler TV v paketu CS LINK a tím i možnost příjmu programu na kartách GITAL", oznamuje firma Gital ve své zprávě.

"K tomuto rozhodnutí bylo přistoupeno po vyhodnocení zájmu o předplatné programu. Příznivci erotiky ale nebudou ochuzení, protože v současné době připravujeme vysílání jiného erotického kanálu – XXX Xtreme. O přesném termínu zahájení vysílání budeme předem informovat", popisuje další novinku firma Gital.

"Předplatitelům Hustler TV se firma GITAL omlouvá a nabídne přechod na nový program s prodloužení předplatného o dobu, kdy bude výluka, případně vrátí odpovídající část předplatného programu Hustler TV", uzavírá Gital ve své zprávě.

CS LINK je satelitní síť, která volně navázala na předchozí službu známou pod názvem Czech Link. CS LINK se vysílá na satelitech Astra 3A a Astra 1D (23,5°E). Kapacitu na družici Astra 1D využívá provozovatel pro rozšíření programové nabídky. Od listopadu se zde vysílá HBO a koncem prosince zde odstartoval kanál pro dospělé Hustler TV. Placené programy HBO a Hustler TV jsou dostupné jen na kartách firmy Gital. S druhým distributorem dekódovacích karet pro příjem českých programů ze satelitu provozovatel placené služby jedná.

Parametry Hustler TV:

satelit: Astra 1D (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500


FEC: 3/4
kódování: CryptoWorks
dostupnost: karty diGITALlink ("Gitalky")

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články